På Svenska Deutsch In English


  Etusivu
  Musiikki
  Konserttiohjelmisto
  Kiertue
  Tilaus
  Kuvia
  Mainoskuvia
  Arkisto
  Yhteystiedot

Musiikki

Lavrenchukin perhe uudistaa kaiken aikaa ohjelmistoaan, mutta teema pysyy aina samana, hengellisenä. Duetoissa Nastja ja Alona ja triossa Seva, Svetlana ja Igor esittävät suomalaisia, ruotsalaisia, hebrealaisia ja venäläisiä lauluja sekä instrumentaalimusiikkia. Laaja ohjelmisto antaa perheelle mahdollisuuden valita konsertteihin erilaisia esiintymiskokoonpanoja sekä useita eri musiikkikappaleita perheen suuresta laulujen ja sävellysten valikoimasta. Konsertin tilaaja voi erikseen niin sovittaessa myös itse vaikuttaa konsertin ohjelmasisältöön.


PERHEEN OMAA MUSIIKKITUOTANTOA
Lavrenchukin musiikkiperhe tuottaa myös omia uusia hengellisiä sävellyksiä ja lauluja. Laulujen melodiat ovat joko Igorin ja Anastasia-tyttären säveltämiä, tai Suomessa ennestään sanoittamattomia ulkomaisia sävelmiä. Omien laulujen suomenkieliset sanoitukset ovat Lavrenchukien perhetuttavan, Liperiläisen Marko Sallisen käsialaa. Myös Jorma Pollarin kanssa on tehty yhteistyötä. Näitä uusia omia lauluja ovat muunmuassa:

·Oi, Halleluja, Aamen! Vuosi 2010
·Totta! Vuosi 2010
·Lumihiutale Vuosi 2010
·Varjelkaa Rakkaus! Vuosi 2010
·Suomen Joutsen Vuosi 2011
·Äitimme ja mummomme Vuosi 2011
·Kylväjä Vuosi 2011
·Kristus on syntynyt Vuosi 2011
·Ylistetään yhdessä Vuosi 2011
·Roomalainen tie Vuosi 2012
·Ristinsankari Vuosi 2013
·Laulu ystävästä Vuosi 2013
·Katso taivaaseen Vuosi 2013
·Ruohonleikkaajat Vuosi 2013
·Taivasta kohti Vuosi 2016

Työn alla on lisäksi useita muitakin lauluja. Perheen omia lauluja ilmestyy sekä konserttiohjelmistoon että perheen CD –levyille sitä mukaa kuin lauluja ilmestyy. Perhe julkaisee sopivassa tilanteessa omista lauluistaan uuden laulukirjan. Sitä odotellessa voi perheen omien laulujen nuotteja ja sanoituksia kysellä Lavrenchukin musiikkiperheeltä.

CD -ÄÄNITTEITÄ

Perheen esittämää musiikkia on taltioitu esimerkiksi seuraaville CD –levyille:

·Nokturne  Koko perhe esittää sekä hengellisiä lauluja että instrumentaalimusiikkia, ilmestymisvuosi 2011
·Vocalise  Hepreslaista, klassista ja molli-venäläistä instrumentaalimusiikkia jokapäiväisen kuunteluun. Ilmestymisvuosi 2011
·Kylväjä  Laululevy, joka sai erikoiskutsumanimen "evankeliumi". Levyllä Anastasia ja Alona laulavat perheen säveltämiä suosikkikappaleita ja monia muitakin heprealaisia suomalaisia lauluja. Ilmestymisvuosi 2012
·Rajalla Nastja ja Alona esittävät hengellisiä ja heprealaisia lauluja, ilmestymisvuosi 2014
·Sana UUSI! Klassista musiikkia ja hengellisiä lauluja, ilmestymisvuosi 2017
·Sävel UUSI! Klassista musiikkia ja heprealaista musiikkia, ilmestymisvuosi 2017

Näitä Lavrenchukin musiikkiperheen CD –levyjä voi ostaa internet – sivujen kautta, missä on myös ääninäytteitä CD –levyjen sisällöstä.

Igor Lavrenchuk | | +358 40 74 94 113

Kävijälaskuri

Copyright Igor Lavrenchuk | Käyttöehdot