På Svenska Deutsch In English

  Etusivu
  Musiikki
  Konserttiohjelmisto
  Kiertue
  Tilaus
  Kuvia
  Mainoskuvia
  Arkisto
  Yhteystiedot

Kuvia


Lavrenchukien perheorkesteri
(vasemmalta: Seva, Viktoria, Anastasia, Svetoslav, Alena, Svetlana, Igor)

Igor

Perheen isä Igor on ammatiltaan orkesterimuusikko ja harmonikkataiteilija. Hän soittaa mm. Bachia, Marchelloa, Vivaldia ja populääristä hengellistä musiikkia. Igor voi tulla tarvittaessa säestämään solisteja tai ryhmiä sekä harjoituttamaan ja johtamaan erilaisia orkestereita.

Svetlana

Äiti, Svetlana, on ammatiltaan pianisti, kuoronjohtaja ja pianonsoitonopettaja. Hän soittaa mm. Sibeliusta, Kaskea, Bachia ja Glinkaa. Häntä voi myös pyytää säestämään solisteja tai ryhmiä sekä johtamaan erilaisia kuoroja.
Hän antaa myös pianotunteja.

Seva

Vanhin poika, Seva, soittaa trumpettia. Seva on kirjoittanut ylioppilaaksi Joensuun Niinivaaran lukiosta keväällä 2012 sekä valmistunut Itä-Suomen Liikuntaopistosta ja Joensuun konservatoriosta 2013. Tällä hetkellä Seva asuu Helsingissä ja jatkaa trumpetin soiton opiskeluja Ammattikorkeakoulussa. Hän soittaa perheen triossa sekä tarvittaessa myös muissa kokoonpanoissa. Seva on kiinnostunut mm. duokonsertteista urkujen ja pianon kanssa.

SviatoslavSviatoslav on aloittanut esiintymisuraansa rumpalina perheen bändissä tämän vuoden kevätpuolella. Nuori poika opiskelee rumpujen soittoa jo 2 vuotta ja on jo ehtinyt aloittaa sellon soiton opiskelut. “Joka on vähimmässä luotettava, se on luotettava paljossakin, ja joka on vähimmässä vilpillinen, se on vilpillinen myös paljossa.” Luuk. 16:10

Alona

Tytöt, Alona ja Anastasia, laulavat suomeksi, hepreaksi, saksaksi, ruotsiksi ja venäjäksi. He laulavat sekä suomalaisia että venäläisiä kappaleita. Keväällä 2009 heiltä ilmestyi ensimmäinen oma produktio, hengellinen CD “Jesus olet suurin”. Laulamisen lisäksi Alona soittaa viulua ja Anastasia piano. Soittimillä esiintymisen koulutus tapahtuu Keski-Karjalan Musiikkiopistossa.

Nastja

Heistä on erityisen miellyttävää laulaa omia uusia sävellyksiä, mitkä ovat hienoja myös kuulijankin mielestä. Yksi tunnetuimista lauluista on Nastjan säveltämä laulu Roomalainen tie, joka löytyy heidän uudesta äänitteestä "Kylväjä" (kevät 2012)

Klikkaa kuvia suurentaaksesi.Igor Lavrenchuk | | +358 40 74 94 113

Kävijälaskuri

Copyright Igor Lavrenchuk | Käyttöehdot