In English Deutsch Suomeksi


  Hem
  Musik
  Konsertprogram
  Turné
  Beställning
  Bilder
  Press
  Kontakta

Familjemission

Familemission är ett nytt internationellt projekt som Lavrenchuks familj deltar i.

LavrenchukinPerhe

I dagens läge talas det mycket om jämlikhet och tolerans, men har man i debatten glömt bort det viktigaste i våra liv och vårt samhälle - Jesus?

Syftet med familjemissionen är att upprätthålla värden i enlighet med Guds ord, samt sund kristen moral och en kristen familjebild. Familjemissionen hödaktar äktenskapet mellan man och kvinna.

Familjen Lavrenchuk flyttade till Finland under våren 2007. Familjen är bosatt i Norra Karelen, i kommunen Liperi. Familjens bägge föräldrar är musiker till yrket. Pappa Igor är dragspelskonstnär och kapellmästere, mamma Svetlana konsetpianist och dirigent. Musiken har alltid spelat en stor roll också i barnens liv.

Under konserterna uppträder, förutom föräldrarna, också familjens fyra äldsta barn. Den äldsta sonen Seva, som också själv är yrkesmusiker, spelar trumpet och leder konserterna. Döttrarna Anastasi och Alona sjunger och spelar sina respektive instrument. Också den 9-åriga Svyatoslav har redan börjat spela trummor. Det återstår att se vilka instrument de två yngsta barnen, Maria-Kristina och Elisa-Liel, blir interesserade av.

Jag och min släkt vill tjäna Herren. (Jos 24:15)
Igor Lavrenchuk | | +358 40 74 94 113

Kävijälaskuri

Copyright Igor Lavrenchuk | Rättsliga villkor