In English Deutsch Suomeksi


  Hem
  Musik
  Konsertprogram
  Turné
  Beställning
  Bilder
  Press
  Kontakta

Bilder


Lavrenchuks familjeorkester
(från vänster: Igor, Svetlana, Alona, Anastasia, Seva)

Igor

Familjens far är orkestermusiker och dragspelskonstnär till yrket. Han spelar bl.a. Bach, Marcello, Vivaldi och omtyckt andlig musik. Igor kan vid behov ackompanjera solister eller sånggrupper, och repetera med samt leda olika orkestrar.

Svetlana

Mamma Svetlana är till yrket pianist, dirigent och pianolärarinna. Hon spelar bl.a. Sibelius, Kaski, Bach och Glinka. Även hon kan ackompanjera solister och sånggrupper, eller leda olika körer. Hon ger även pianolektioner.
Hän antaa myös pianotunteja.

Seva

Äldsta sonen Seva speler trumpet. Seva är abiturient från Niinivaara gymnasiet i Joensuu våren 2012, och är utexaminerad från Östra Finlands idrottskolan samt konservatoriet i Joensuu. För tillfället bor Seva i Helsingfors och studerar musik vid en yrkeshögskola (trumpet). Han är medlem i familjens trio, och ställer vid behov upp i andra besättningar. Seva är interesserad av bl.a. duo konserter med orgel och piano.

SviatoslavSviatoslav har börjat uppträda som trumslagare i familjens band under våren detta år. Han har spelat trummor i två år. och har också börjat spela cello. "Den som är trogen i smått är trogen också i stort, och den som är ohederlig i smått är ohederlig också i stort.." (Luk 16:10).

Alona

Flickorna Alona och Anastasia sjunger på finska, hebreiska, tyska, svenska och ryska. De sjunger såväl finska som ryska sånger. Deras första egna produktion gavs ut under våren 2009, den andliga skivan "Jeesus olet suurin". Förutom att de sjunger spelar Alona fiol och Anastasia piano. De studerar vid Keski-Karjalan musiikkiopisto.

Nastja

De sjunger mycket gärna sina egna, nya tonsättningar, och även åhörarna tycker om dem. En av de kändare sångerna är Roomalainen tie (Den romerska road), skriven av Anastasia, som också finns med på deras nya inspelning Kylväjä (Planter), våren 2012.

Klicka på bilderna för att förstora.Igor Lavrenchuk | | +358 40 74 94 113

Kävijälaskuri

Copyright Igor Lavrenchuk | Rättsliga villkor