På Svenska Deutsch In English


  Etusivu
  Musiikki
  Konserttiohjelmisto
  Kiertue
  Tilaus
  Kuvia
  Mainoskuvia
  Arkisto
  Yhteystiedot

Oikeudellinen tiedote

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen sivustolle tuloa. Lavrenchukien perheen verkkosivustolle tulevien henkilöiden katsotaan hyväksyvän seuraavat ehdot:

Ellei tapauskohtaisesti muuta mainita, on Lavrenchukien perheellä tekijänoikeus tämän verkkosivuston kaikkeen sisältöön (esimerkiksi tekstiin, kuviin ja audiovisuaaliseen aineistoon). Kaikki oikeudet pidätetään. Koko sisällön tai sen osan kopiointi, siirto, jakelu tai tallentaminen missä tahansa muodossa ilman Lavrenchukien perheen etukäteen antamaa kirjallista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta tapauksia, jotka täyttävät seuraavat ehdot.

Lavrenchukien perhe antaa verkkosivustonsa käyttäjälle luvan tulostaa tai tallentaa omalle tietokoneelleen otteita näistä sivuista käyttäjän omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja Lavrenchukien konserttien ja muiden tapahtumien mainontaan ja markkinointiin niin ettei se vahingoita Kristillisiä arvoja eikä Lavrenchukien perheen mainetta.

Lavrenchukien perheen verkkosivuston sisältöä saa käyttää vain tiedonhakutarkoituksessa ja niin, ettei se vahingoita Kristillisiä arvoja eikä Lavrenchukien perheen mainetta. Tällä verkkosivustolla olevaa tietoa ei saa muuttaa ilman Lavrenchukien perheen nimenomaista kirjallista lupaa.

Lavrenchukien perheen verkkosivuston sisältö tarjotaan sellaisenaan ja sellaisena kuin se on saatavilla. Lavrenchukien perhe ei takaa, että sen sivusto tai sen käytön mahdollistama palvelin eivät sisällä viruksia tai muuta haitallista sisältöä. Lavrenchukien perhe voi tehdä muutoksia tai lisäyksiä kaikkeen sivustolla olevaan tietoon. Lavrenchukien perhe varaa oikeuden milloin tahansa muokata sivuja tai estää pääsyn niille.

Lavrenchukien perhe ei ole millään tavalla vastuussa minkäänlaisista vahingoista, esimerkiksi välittömistä, välillisistä, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai  kustannuksista, rangaistuskorvauksista tai vahingonkorvauksista taikka voiton menetyksestä, jotka liittyvät Lavrenchukien perheen verkkosivustolle tai jollekin siihen linkitetylle sivustolle tulemiseen tai siihen, että näillä sivuilla olevasta sisällöstä siirtyisi tietokonevirus, vaikka Lavrenchukien perheelle tai sen edustajille ilmoitetaan tällaisista vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista. Tällaisissa tapauksissa Lavrenchukien perheen vastuuta rajoitetaan siinä määrin kuin laissa sallitaan.

Lavrenchukien perhe ei vastaa kolmansien osapuolten omistamasta, luomasta tai julkaisemasta aineistosta, johon on linkki Lavrenchukien perheen verkkosivustolta. Tällaiselle kolmannen osapuolen sivustolle vievää linkkiä käytettäessä käyttäjän on luettava ja hyväksyttävä kyseisen sivuston käyttösäännöt ennen sivuston käyttämistä. Linkki Lavrenchukien perheen ulkopuoliselle sivustolle ei tarkoita, että Lavrenchukien perhe tukisi sivustoa tai sen arvomaailmaa, tuotteita tai palveluita, joihin kolmannen osapuolen sivustolla viitataan.

Lähettäessäsi meille aineistoa esimerkiksi sähköpostitse tai verkkosivustomme kautta osoitat hyväksyväsi seuraavat ehdot:

(1) Toimittaessasi materiaalin tiedät, että me voimme julkaista sen.
(2) Takaat, että aineistossa ei ole mitään laitonta tai muuten julkaistavaksi sopimatonta.
(3) Pyrit kohtuullisuuden rajoissa löytämään ja poistamaan aineistosta mahdolliset virukset tai muut vahingolliset tai haitalliset toiminnot ennen aineiston toimittamista.
(4) Olet korvausvelvollinen meille, jos jokin kolmas osapuoli ryhtyy toimiin meitä vastaan toimittamasi aineiston johdosta.
(5) Sitoudut olemaan ryhtymättä toimiin meitä vastaan kyseisen aineiston johdosta.
(6) Omistat aineiston tai sinulla on täysi oikeus toimittaa sitä meille, ja Lavrenchukien perhe saa ilman vastuuta tai korvausvelvollisuutta julkaista aineistoa ja/tai liittää sitä tai siinä kuvattuja käsitteitä materiaaliinsa.

Voit pyytää Lavrenchukien perhettä koska tahansa korjaamaan tai päivittämään sivustoilla mahdollisesti olevia tai Lavrenchukien perheelle lähettämiäsi henkilötietoja tai poistamaan niitä ilmoittamalla siitä Lavrenchukien perheelle kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla.

Lavrenchukien perhe voi koska tahansa muuttaa tätä oikeudellista tiedotetta ja voi myös ilmoittamatta estää pääsyn tälle sivustolle ilman syytä ja/tai korvausvelvollisuutta.

Yhteystiedot:

Igor Lavrenchuk

Heinävedentie 21 B6
FI-83100 Liperi

Tel. +358 (0)40 749 4113

E-Mail: igor-lavr@hotmail.com
Igor Lavrenchuk | | +358 40 74 94 113

Kävijälaskuri

Copyright Igor Lavrenchuk | Oikeudellinen tiedote